Bij SUP & Wave bieden we uitstekende SUP boards te huur aan voor een betaalbare prijs.

Wat is Suppen?


SUP staat voor Stand Up Peddling en is de snelst groeiende watersport anno 2021. Logisch, want suppen is een super leuke activiteit voor jong en oud!

Vergelijk het met een surfplank, maar dan breder. En om vooruit te komen gebruik je een lange peddel.

Mede door de peddel en de breedte van het board is het niet moeilijk om in balans te blijven. Het is uitdagend, leuk en een complete training voor het hele lichaam. Met de juiste aanwijzingen van ons team is het voor iedereen binnen enkele minuten op te pakken.

Suppen is een leuke activiteit om van de rust te genieten, om te ontspannen met de hond of kinderen, of om een leuk tochtje te maken door de natuur.  Check ook onze SUP yoga tips.

Verhuur


We hebben een aanbod in verschillende SUP boards. Je krijgt een compleet pakket zodat je snel aan de slag kan.

Naast SUP boards hebben we ook bootjes en kano’s. Je hebt al een sup board voor €20,-. Bekijk ons aanbod onder verhuur.

Voor wie?


Voor mensen die van water kunnen genieten, een leuke uitdaging zoeken en graag van een leuke activiteit houden. Suppen is helemaal van nu. Het past in de gezonde lifestyle.

Zie je jezelf samen met je partner of vrienden op die warme zomerse dagen genieten op het frisse water. Je kunt zelf samen ontspannen met je hond, die mag namelijk mee op de SUP-Board. 

Suppen kan ook een super leuke groepsactiviteit zijn. Vindt je balans op het board en peddel samen met je vrienden lekker in het rond.

Daarnaast kun je een erg leuk en uniek kinderfeestje boeken. Een ware SUP party. Je moet natuurlijk wel je zwemdiploma hebben. Je kunt een SUP party boeken met minimaal 5 kinderen en je minimaal 7 jaar oud bent. Let op, voor nu zit er nog een max op 7 kinderen.